[#1] Lista dyskusyjna, kontakty i APUS
Witam Amigantow-linuksowcow! Niebawem nabede wynalazek nazwany APUS i jako ze bedzie pierwszy raz odpalany na mojej A1200+BPPC+BV+128MB zapewne bede potrzebowac pomocy. Postanowilem pomeczyc APUS'a jako "srodek" edukacyjny. Moze jakies forum istnieje lub ktos skory do pomocy, ktos kto ma podobny cfg i uzywa tego systemu bedzie mogl udzielac mi ewentualnych rad i sugestii ???.
pozdro

[#2] Re: Lista dyskusyjna, kontakty i APUS

@Lokaty, post #1

Tez chetnie skorzystam. DebianaPPC zakonczylem na konsoli i dalej nie dobrnalem, a przydalo by sie troche softu z linucha (chocby przegladarka WWW).
[#3] Re: Lista dyskusyjna, kontakty i APUS

@Lokaty, post #1

ja miałem dość długo Debiana3.0 r1 na apusie - działało spoko (nie licząc braku wsparcia 3d dla bvizji) jak chcesz to pytaj może będę mógł pomóc.
[#4] Re: Lista dyskusyjna, kontakty i APUS

@rzookol, post #3

Dzieki za wsparcie. Moze jeszcze ktos jest w temacie APUS?

[#5] Re: Lista dyskusyjna, kontakty i APUS

@Lokaty, post #4

Ogólnie instalacja APUSA na BPPC+BV to droga przez mękę ale pytaj conieco pamiętam, nie mam go już po zabawie z hdparm. :)
[#6] Re: Lista dyskusyjna, kontakty i APUS

@Sylwester, post #5

Ja próbowałem na mojej A4000T z CSPPC. Raz udało mi się dojść do odpalenia X-ów. Niestety, występują u mnie niewytłumaczalne zwiechy (kernel panic), coraz bardziej prawdopodobny wydaje mi się jakiś problem ze sprzętem. W ogóle mam jakiś taki "ciekawy" egzemplarz :)
W sumie spróbuje jeszcze, a nuż się uda?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem