[#1] 3.5 ????
heh moze to smieszne ale ja jeszcze niewidzialem takiego kick'a

http://priv.twoje-sudety.pl/~ami32/sprzet/wnetrze/animboot.gif

czym rozni sie od 3.1 ????

[#2] Re: 3.5 ????

@morf, post #1

To chyba jakiś fotomontaż. Takiego czegoś nie widziałem. Jedynie widziałem coś takiego z AmigaOS3.9, jak nie podpiąłem twardziele.
[#3] Re: 3.5 ????

@kmilota, post #2

Po zmapowaniu i spaczowaniu romu zmienia się też wersja. Ciekawe, czy dałoby się to zrzucić jakimś transromem do pliku i użyć np. w uae, albo wypalić w kości i zamienić romy?
[#4] Re: 3.5 ????

@kmilota, post #2

Jest to Kickstart 3.1 wraz z 'nieoficjalna poprawka' Harry "Piru" Sintonena.
Jesli ktos uzywa np. RemApollo lub BlizKicka moze sobie Kickstart 3.5 podmapowac.
Gdzies w czelusciach mojego hdd mam jeszcze te patche :)
Wiecej mozna przeczytac tutaj: http://www.exec.pl/comments.jsp?nid=1007
[#5] Re: 3.5 ????

@PL, post #3

Jesli posiadasz A1200 to zgrywasz Kickastart 3.1 do pliku, uruchamiasz patcha i otrzymujesz Kickstart 3.5 (plik).
Mozesz go uzywac pod UAE, z RemApollo, BlizKickiem lub poszukac kogos kto ma programator epromow i dwa puste epromy identyczne jak te z A1200. Wystarczy je zaprogramowac i wsadzic w miejsce tych z Kickstartem 3.1
[#6] Re: 3.5 ????

@morf, post #1

I wszystko jasne ...

[#7] Re: 3.5 ????

@morf, post #1

Z tego co ja wiem i wyczytalem to ten Kick 3.5 to jest tylko fake gdyz jest to kick 3.1 ale ktos tylko pozmienial wersje i wypyuscil jako kick 3.5. mozliwe ze zostalo to zrobione po to aby pokazac ze cosik sie posuwa w amidze (wtedy jakis postep byl ale bardziej mowiony ze cos jest robione a tu nagle ze cos zostalo zrobione). wg mnie jesli wogole sie go oplaca stosowac to tylko do emulacji Ami lub mapowania kick`a. No ale to tylko moja opinia
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem