[#1] Amiga i smsy
Hej, jakie programy polecacie do wysylania smsow. Obecnie testuje TaskiSMS ale tutaj mozna wysylac tylko do plusa, chociaz dobre i to:)

[#2] Re: Amiga i smsy

@luk, post #1

Ja ze swojej strony mogę polecić IBrowse... :)

Cóż, życie jest brutalne i odkąd zarejestrowałem TaskiSMS, program zakończył współpracę z Erą i Ideą...

[#3] Re: Amiga i smsy

@Kamul, post #2

A nie lepiej wysylac smsy z jakiejs bramki
na stronie www. ?

[#4] Re: Amiga i smsy

@kadarr, post #3

no wlasnie dlatego pytam o jakis program bo jednak wygodniej mi jest z np takiego taskisms cos wysylac:) no ale w tym wypadku da sie tylko do plusa. a wiadomo ze z netu mozna wyslac smsa rowniez do ery czy idei ale sieci te maja niestety jakies hasla itp i taski sobie z tym nie radzi. w archiwum ppa znalazlem program sms ale w linku podanym do tego programu nic nie ma:(

[#5] Re: Amiga i smsy

@luk, post #4

Warto jeszcze poczekać na AmiGG. Może w końcu będzie można nim wysyłać SMSy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem