[#1] problem z siecią POMOCY
Witam
aprawa wygłada tak:
mam neta podłaczonego do ami za pomocą apeka - chcę udzielić tego neta jeszcze stojącemu obok piecowi; oraz rzobic połaczenie pc<->Amiga by np. nagrywac na jednej nagrywarce.

I teraz moje pytanie jeśli połaczę amigę i pc czy musze się obawiać że dane które są na ami czy piecu zostana zobaczone przez resztę użytkowników sieci??

[#2] Re: problem z siecią POMOCY

@11MASTEr, post #1

jeżeli będzie to tak siec -> ami -> pc to raczej nie, ale lepiej na piecu coś posaw jakiegoś zonealarm'a czy cuś
[#3] Re: problem z siecią POMOCY

@11MASTEr, post #1

Jesli na Amidze nie bedziesz mial uruchomionej SAMBY i dodatkowo udostepnionych katalogów to mozesz byc spokojny o dane na Amidze
[#4] Re: problem z siecią POMOCY

@Goramo, post #2

można dokładniej

[#5] Re: problem z siecią POMOCY

@Norbert, post #3

Właśnie że bęzie samba i tango i walc eeee zagalopowałem się :) - więc co w takim wypadku?? począć??

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem