[#1] Apollo1240 - na sprzedaż!!!
Witam, w związku z kupnem Pegaza pozbywam się wszystkich składników mojej A1200. Mam na sprzedaż kartę turbo Apollo1240 40 MHz (nie podkręcana). Karta ma mały feler - w oryginalnym złączu brakowało jednego pinu (poprzedni właściciel wyłamał) - dolutowałem kabelek, który stał się tym brakującym pinem. Karta działa bardzo dobrze, stabilnie, żadnych problemów. Na procesorze jest przyklejony radiator (mały i płaski) z wiatrakiem. Ma jedno gniazdo na pamięć, a w nim Simm PS2 16 MB. Jeśli ktoś chce, za dodatkowe 20 zł mogę dolutować drugie złącze i wrzucić tam Simma 8 MB (razem będzie 24 MB).
Z uwagi na opisany feler cena wyjściowa 100 zł za kartę z pamięcią 16 MB.
Można znaleźć złącze od innej karty i przelutować, użyć karty jako bazy części (sam 68040 40 MHz też trochę kosztuje), lub tak jak ja używać jej w obecnym stanie, który w niczym nie przeszkadza.
Kartę mogę wysłać za zaliczeniem, przy przedpłacie na konto, lub chętny może się zgłosić osobiście (Kraków) i kartę sprawdzić wcześniej.
Z innych dodatków do sprzedaży karta sieciowa PCMCIA 3Com 3CCE589EC. Karta świetnie u mnie chodziła w A1200, w komplecie dorzucę sterownik i mogę pomóc przy konfiguracji. Cena do negocjacji, ale niewysoka (chcę kartę sprzedać a nie trzymać w szufladzie).
Przepraszam za zaśmiecanie forum, ale chciałem aby ten produkt trafił w ręce ludzi świadomych i potrafiących sobie ze sprzętem poradzić.
Ewentualne propozycje proszę kierować na priv, w ostateczności forum.
[#2] Re: Apollo1240 - na sprzedaż!!!

@wali7, post #1

Chćtnie kupić
podaj kontakt

pozdrowienia
HSCX
[#3] Re: Apollo1240 - na sprzedaż!!!

@HSCX, post #2

Czy ta karta jest jeszcze aktualna???

[#4] Re: Apollo1240 - na sprzedaż!!!

@wali7, post #1

tak, jesteś 3-cim zainteresowanym - pisz na priv lub GG 4203032
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem