[#31] Re: KickStart

@[S]oprano, post #30

Przede wszystkim sprawdź nazwę - nie "kickstrats", jak to uparcie piszes, ale KICKSTARTS. Taki katalog utwórz w katalogu DEVS:
W tych kickstartach powinieneś mieć:

a) zawartość (rozszerzenia .rtb) z skicka
b) oryginalne ROMy, nazwane tak jak to jest w dokumentacji, czyli bodajże (z głowy mogę przekręcić) kick34005.a500
[#32] Re: KickStart

@[S]oprano, post #30

Już Ci raz pisałem - zerknij do dokumentacji. JEST PO POLSKU! Gdybyś nie mógł znaleźć (a chyba nie możesz) - TUTAJ znajdują się wymagania WHDLoad i czarno na białym jest wszystko napisane.
[#33] Re: KickStart

@mailman, post #32

oki. Tym razem mam nadzieje że mi sić powiedzie
tylko czy ten skick rozpakować bezpośrednio do Devs: czy wrzucić wraz pozastałymi plikami do devs/kickstarts.
[#34] Re: KickStart

@[S]oprano, post #33

Tylko te pliki .RTB. Niekoniecznie wszystkie, tylko te, których nazwy zaczynają się tak, jak nazwy plików z kickstartami, które już masz w DEVS:Kickstarts/
[#35] Re: KickStart

@Konrad Klar, post #34

holera jasna!!!! miał ktoś taki problem kiedyś?? to na pewno go rozwiązał!!! może mógłby mi ktoś podesłać katalog z dobrze działającymi kickami.
[#36] Re: KickStart

@[S]oprano, post #1

Oki!!1 Dzićki forum amigowe! :) Jużest wszystko light!!! działa. Jescze tylko dorwe jakiegogoś lepszego whdloada bo ten mi gierki wyłącza ukazując błąd ale jest allright!!!!! Dzićkuje wam bardzo a szczegulnie takiemu jednemu człowiekowi ) za maila :)))))))))))))))))))))))

(o) (o)
/
/
-----

____________*
__|___|__|__/
___|__|__|_/
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem