[#1] Player ANIM na gfx
istnieje jakis player animow na karcie graf.,ktoryby obslugiwal dodatkowo animy w hamie?
[#2] Re: Player ANIM na gfx

@grzes_zab, post #1

a próbowałeś CyberANIM?
[#3] Re: Player ANIM na gfx

@R-Tea, post #2

CyberAnim nie wyświetla poprawnie HAM i HAM8.
[#4] Re: Player ANIM na gfx

@kmilota, post #3

CyberAnim nie wyświetla poprawnie HAM i HAM8.

No to pozostaje tylko AmigaOS4. Tu perspektywy ogladania hamowskich animacji sa najlepsze. Nie dosc ze istnieja datatypy do tych animacji, wiec mozna uzyc chocby systemowego Multiviewa, to jeszcze Amidog pisze nam playerka z supportem dla tych formatow.

[#5] Re: Player ANIM na gfx

@Mufa, post #4

właśnie mi o tym napisał na forum AW.net :D
[#6] ANIM i P96 problemy

@R-Tea, post #2

Ściągnołem troche animacji w formacie ANIM i mam z nimi problemy.

Na wszystkich ekranach karty graficznej na jakich starałem się je odpalić mają "posypane" kolory, bez znaczenia jakiego programu używam (Mam Multiview, CyberAnim, AnimCommander, AnimFX, AnimInWindow i wiele innych...) i czy chce odtwarzać animacje na ekranie (GFX) czy w oknie WB. Co może być przyczyną?

[#7] Re: ANIM i P96 problemy

@MarekB, post #6

Spróbuj programu ViewTek.

Edit: co do CyberAnim, to dodaj mu jeszcze Tooltyp CHANGESCREENBUFFER (albo coś podobnego).

Ostatnia modyfikacja: 08.06.06 15:51
[#8] Re: ANIM i P96 problemy

@El Amigos, post #7

>Spróbuj programu ViewTek.
>CyberAnim, to dodaj mu jeszcze Tooltyp CHANGESCREENBUFFER.

Viewtek nie zadziała, a Cyberanim nie obsługuje HAM na gfx (tako pisze w docach). Jedyne co mi przychodzi do głowy to XAnim, ale nie dam za to nawet złamanego grosza.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem