[#1] G-Rex
Czy ktoś z Was ma może G-rexa z VooDoo3 (lub jakąś lepszą kartą)?
Chciałbym wiedzieć jak to działa.
[#2] Re: G-Rex

@Jarek, post #1

Testowałem G-rexa przez kilka dni( pożyczyłem od kolegi) ale docelowo zdecydowałem się na Mediator z Elboxu moim skromnym zdaniem nie wyprzedza ani nie zostaje wtyle za Mediatorem ale jakoś mediator łatwiej mi było zkonfigórować a wdodatku elbox ma naprawdę niezły support i to w języku ojczystym:) Polecam zakup Mediatora ale to tylko moje skromne zdanie. Na Mediatorze z Voodoo3 2000 16MB w Mini GL 640-480 osiąga w zamkniętych pomieszczeniach od 21 do 36 FPS (w grze Heretic II 16BIT kolor)
a na dworzu :) od 12 do 25 FPS w tej samej rozdzielczości.
[#3] Re: G-Rex

@zbyniek, post #2

Dzięki za dane o Mediatorze.
Mnie interesują odczucia z pracy na tych sprzętach (transfery do obu mniej więcej znam).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem