[#33]
Re: CV64/3D+zorroII+apollo+kick3.1
@Fazior,
post #31
To moze to Cie na wlasciwy trop naprowadzi, bo jesli tak, to wg mnie:
1. Zla wersja (np. od A4000... bylo tego troche, w tym rozne dziwne koszmarki z sieci, patchowane...) lub uszkodzony plik kickstartu, wiec najlepiej chyba bedzie zgrac ten wlasny rom z kosci, tylko "czysty" bez instalowanych latek, patch'y itd., po uruchomieniu Ami bez SS i sprobuj wtedy zamapowac ten Twoj rom, ale sam, bez dodatkow.
2. Bylo tez kilka wersji RemApollo, na Aminecie chyba nie ma tej ostatniej, tu na PPA jest chyba wlasnie gdzies link (search->PPA->remapollo), albo moze takze sprobuj z wczesniejszymi, a w zaleznosci od wersji np. polozenie programiku drap w SS mialo istotne znaczenie, przed, po...
Jesli nie masz (dodatkowego) monitora z trybami PAL, na czas konfiguracji podepnij sobie choc telewizor, bedziesz dokladnie widzial co sie dzieje, w ktorym momencie sie zatrzymuje, moze wyswietla wczesniej/pozniej jakies komunikaty... tak trudno mi na oko ;) cos doradzic, powiedziec. Moze w User-Startup albo w WB Startup cos niegrzecznego siedzi? Mi kiedys pomoglo samo skopiowanie oryginalnych SS i US i ponowne, reczne dopisanie wszystkiego co mialo tam byc, co chcialem, by bylo...
I chyba wiekszosc z uzytkownikow Apolla miala podobne przejscia, wiec spoko :) ... i walcz;) bo: a to akumulatorek (moj eksplodowal :D ), a to ciagle zwiechy, resety... pie...piiiii Apollo ;) Ale mozna w sumie wszystko doszlifowac, dopiescic, postawic na tym chocby Apache + PHP + MySQL i bedzie chodzilo (prawie) cacy, prostsze rzeczy z tych bardziej skaplikowanych na pewno mozna na Ami robic :)