[#31] Re: adf>amiga 1200

@malin666, post #1

to nawet sensowne ale..... gdzie mam wpisywac te komendy?? (transadf czesc1.adf write 39 itd.) :D

pzdr :D

[#32] Re: adf>amiga 1200

@malin666, post #31

Wpisujesz to na Amidze w CLI.
Pamietaj po podaniu pelnych sciezek dostepu to TransADF i do pliku ADF
[#33] Re: adf>amiga 1200

@malin666, post #1

hmm ...... mam kolejny problem :D. Program TransADF który przysłal mi Andrzej Drozd (fex :D) jest jakis dziwny.......Odpalam go na Amidze z ikonki w Workbenchu - Kop czyta chwile dyskietke a po chwili wyskakuje komunikat w stylu "i cannot open your tool argue" czy ktos wie o co tu chodzi???? jak podzielic adf'y na dwie czćsci??

pzdr :D

[#34] Re: adf>amiga 1200

@malin666, post #1

albo niech ktos powie dokładnie krok po kroku co zrobic zebyu skopiowac adf'a na amigową dyskietke. amige mam jakies cztery lata i tylko na niej grałem wićc nawet nie umiem kopiowac plików na dyskietki, tworzyć folderów itp. nie pojedzicie po mnie z tekstami bo ledwo kumam ten system :D. z góry fex :D

pzdr

[#35] Re: adf>amiga 1200

@malin666, post #33

TransADF jest na Aminecie.
Ten program odpala sie w CLI (AmigaDOS).
Malin666 odezwij sie na gg.
[#36] Re: adf>amiga 1200

@malin666, post #34

Tak obserwuje temat, czy nie prosciej jest poprostu kupic A600 z kickstartem 37.350, zrobic lub zakupic przejsciowkć do HDD na 3,5'', podlaczyc niewielki dysk i CDROM. 600-tka chodzi u mnie w takiej konfiguracji że aż miło, a jakie narzćdzie do rozpakowywania ADF DMS itp.
Na PC wypalisz płytki a na takiej 600-tce rozpakujesz dyskietkowe archiwa na A1200. Koszty takiego sprzćtu są naprawdć niewielkie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem