[#1] Blizzard Mapowanie i zworka
zworka otwarta to mapowanie romu? karta to robi sama? muszę użyć BlizzKick'a ? :D :D :D

[#2] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@arielcpu, post #1

1. Zworka rozwarta to ROM jest mapowany do Fastu.
2. Oczywiście karta robi to sama, nic nie trzeba wpisywać.
3. Nie trzeba używać BlizKicka do mapowania ROMu, bo i po co?

[#3] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@spiryt, post #2

o jak sympatycznie, dzięki za odpowiedź. greetings ;) ;) ;)

[#4] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@arielcpu, post #3

Nie zmienia to faktu , ze BK robi to lepiej i ma pare dodatkowych funkcji , ktorych gdzie indziej nie znajdziesz .
Swoja droga to mapowanie kicka ZTCP wlacza sie w BootMenu karty .

[#5] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@Darek S., post #4

to blizzard 040 ma swoje boot menu?, nie wiedziałem. proszę o bliższe informacje panie Darku S. jakie klawisze? co? jak? i kiedy? :D :D :D

[#6] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@arielcpu, post #5

Witam

Przy uruchamianiu Ami wcisniety klawisz ESC odpala Bootmmenu w Blizzardach.

Pozdrawiam
Vokal
[#7] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@Vokal, post #6

W kwestii formalnej: ciągłe trzymanie ESC czasami nie uruchamia menu karty, najlepiej trzymać 3-5 sekund i puszczć na 0,5 sekundy.
Pozdro.

[#8] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@arielcpu, post #5

w dupsku was mam i juak was widze to wale sobie gruche i spuszczam się na wasz ryjjjjjjjjjjjjjjjjjj;)))))))))) :o :S :P ;) :) :D :o ;) :P
[#9] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@Jan, post #8

ooo, mamy tu kolegę który się na nas spuszcza, to ciekawe jak on to robi czymś czego nie ma.

[#10] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@arielcpu, post #5

Sorry , mialem na mysli BlizzardPPC , nie mam natomiast pojecia czy w B1240 jest jakies bootmenu , mialem w dawnych czasach Apollo , nie zmienia to jednak faktu , ze BlizzKick jest tu wyjsciem lepszym .

[#11] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@Jan, post #8

Moze by te wyznania zakompleksionego erotomana jakis admin usunal??
Po co komu takie smieci na PPA....
[#12] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@Darek S., post #10

Wnoszę pozew o banowanie tego typu Jan'ów. Kitech- sposób na bootmenu który podałeś jest potrzebny gdy ktoś używa klawiatury Pecetowej w Amidze.

[#13] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@Lord_10up, post #12

Ja tu niczego nie widzę.... Wciskam tak chamsko ten ESC i ESC, ale to nic nie daje więc chyba tylko przy BPPC chodzi to menu karty... A przydałoby się w Blizzku 1260... Szkoda, że wtedy jeszcze o tym nie pomyśleli...
[#14] Re: Blizzard Mapowanie i zworka

@radek_borowicz, post #13

nie nie, to boot menu w blizzardach 0xx to skucha, nie ma go, a też się już cieszyłem

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem