[#1] APDF
witam mam taki problem z MUI po odpaleniu apdf-a dziala mi ok ale gdy chce wydrukowac cos to mi okno od drukowania otwiera sie puste i niemoge go w pionie rozsciagac jesli otworze okno prefs tez jest puste ale po rozszezeniu wraco zawartosc okna mam medka i kart voodo3 a ekran to 1200x760 co przestawic aby dzialalo troche dawno sie bawilem z mui i kilka zeczy zapomnialem
[#2] Re: APDF

@Dziadziomiecio, post #1

A jak chcesz drukować z APDFa? Masz drukarke postscriptową, czy TurboPrinta?
[#3] Re: APDF

@kmilota, post #2

W moim pytaniu chodzilo o problem z MUI a nie z drukowaniem dla przykladu podalem okno z drukowania bo i w innych oknach wystapil taki blad
[#4] Re: APDF

@Dziadziomiecio, post #3

okienka mui sie u mnie nie pokazywały jak nie było miejsca na ekranie (okno było większe niż ekran, np. z winy za dużych fontów). spróbuj zwiększyć rozdzielczość, albo usuń/przenieś w inne miejsce preferencje mui i/lub apdf. możliwe że to pomoże
[#5] Re: APDF

@Dziadziomiecio, post #1

przenieś globalne lub lokalne (od APDF'a jesli są) prefsy MUI gdzies na chile i sprawdź to bez nich.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem