[#1] A1200 i monitor 22''
Witam !
Czy nie bede mial problemu z podlaczeniem Amigi 1200 do monitora 22'' Elsa Ecomo 22H99, przez scandubler? Jaka rozdzielczosc uzyskam na monitorze, czy jakosc sygnalu bedzie na tyle dobra zeby spokojnie pogiercowac i popracowac pod workbenchem?
[#2] Re: A1200 i monitor 22''

@PesTYcyD, post #1

Chlopie na taki monitor to sibie lepij kup jakiego medka i grafike bo scandoublerem to jest gwalt na monitorze

[#3] Re: A1200 i monitor 22''

@Denver, post #2

Popieram, nawet rozdzialka 1024x768 (idealana dla 17') bedzie za niska...nie mowiac juz o 640x480 (lub 800x600 (taka tez sie da podkrecic na AGA))...
[#4] Re: A1200 i monitor 22''

@PesTYcyD, post #1

Ale co do problemow to nie bedzie :)
[#5] Re: A1200 i monitor 22''

@PesTYcyD, post #1

no na scan doubleze wzrok stracisz jak taka kolubryna zacznie migac
[#6] Re: A1200 i monitor 22''

@QUAD, post #5

I jedyna laske jaka bedziesz macal przez kolejne dni to laska biala dla niewidomych

[#7] Re: A1200 i monitor 22''

@PesTYcyD, post #1

A co sadzicie o podpieciu amigi do PC przez wejscie TV (s-video) ?
[#8] Re: A1200 i monitor 22''

@PesTYcyD, post #7

Można.
Ja to traktowałem jako wyjście awaryjne - jak mi coś się
nieoczekiwanie uruchomiło w PALu, to włączałem PC, program od karty
TV....
Ale tak na stałe, dwa komputery, jeden w charakterze scandoublera to
nie praktykowałem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem