[#1] Scan Doubler Wew i MCP
zamontowałem wczoraj wewnętrzny scan doubler Micronika, podłączyłem monitorek, odpaliłem Amisię, system się załadował i patrzę a tu nie ma mojego ulubionego efektu czyli BlankBorder'a z pakietu MCP - jest włączone oczywiśce. Coś tam jeszcze próbowałem kombinować ale nie udało mi się włączyć blank border. o co chodzi? może przez scan doubler to nie leci? :( :( :(

[#2] Re: Scan Doubler Wew i MCP

@arielcpu, post #1

Chyba nic na to nie poradzisz (moze lepiej by bylo kupic SC z Elboxu...). Poki co wyksuj prefsy overscana z env-arc aby ustalil sie stanardowy. Wwtedy ustawienie z WB bedzie podobne jak w grach. Nastepnie rozciagnij ekan na monitorze aby biale ramki byly jak najmniej widoczne.
[#3] Re: Scan Doubler Wew i MCP

@Andrzej Drozd, post #2

Może spróbuj innych programików do zaczerniania ramki, ale to pewnie sprawa sprzętowa, jak sugeruje zapewne mój przedmówca.
[#4] Re: Scan Doubler Wew i MCP

@arielcpu, post #1

kc Ty wiesz co to znaczy mój śliczny męzu. @:)))))
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem