[#1] RC5-72 - problem z haslem
Wczoraj okolo poludnia zaczalem liczyc w trybie internet (klient sam sobie sciga i wysyla). Zdazyl juz przeliczyc 4 razy, jednak do tej pory nie otrzymalem hasla. Adres e-mail przy konfiguracji klienta podalem prawidlowo, jednak nie konfiguruje on w statystykach na www.ditributed.net. Co jest nie tak?

Uzywam najnowszego klienta z distribution.net w wersji WOS (konfigurowalem go na podstawie artykulu z PPA).

[#2] Re: RC5-72 - problem z haslem

@Andrzej Drozd, post #1

No to moze inaczej: czy to co teraz licze ma jakis sens czy dopoki nie mam hasla to idzie to w "niepamiec" (tzn. a nie moje konto)?
[#3] Re: RC5-72 - problem z haslem

@Andrzej Drozd, post #1

Skoro masz podany email to liczy na Twoje konto - tak mi się przynajmniej wydaje;

Powinieneś dostać taką wiadomość: 'statspass@distributed.net'

Poczytaj co ja mam napisane:
'... You should keep this information confidential. If you did not just request
your password, it just means that some confused person has clicked on
the "mail me my password" link on your personal stats page...'

[#4] Re: RC5-72 - problem z haslem

@11MASTEr, post #3

No wlasnie, tylko ze nie mam banera "mail me my password" poniewaz jeszcze nie figuruje w statystykach...Wczoraj po polnocy nie bylo zadnej aktualizacji.
[#5] Re: RC5-72 - problem z haslem

@Andrzej Drozd, post #4

No nic, jezeli dzisiaj nie bedzie mnie w statystykach po polnocy, to sprobuje jeszcze policzyc za pomoca e-maila (offline) i wysle im przeliczony blok . Jak nic z tego nie bedzie to rzucam zabawe w ch.....i pogram w Quake, popakuje cos w MP3 albo pospamuje
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem