[#1]
Delfina Lite i delfinampeg.device v1.6
Witam Serdecznie,
Pragne zaznaczyc, ze nie jestem wielkim specem od Amig, komputer ten kupilem z sentymentu.
Jestem szczesliwym posiadaczem (dzieki Michal) A4000D OS3.9 z BB1 i 2 + karta dzwiekowa Delfina Lite.
Jak wiekszosc ludzi mam troche .mp3 i uzywam systemowego odtwarzacza AMPlifier z dekodowaniem na "software". Poniewaz to rozwiazanie obciaza CPU, wyczytalem ze jest cos takiego jak "delfinampeg.device" ktore uzywa DSP z karty dzwiekowej do sprzetowego dekodowania strumienia mpeg.
Zainstalowalem w/w plik, zmienilem wszystkie ustawienia w AMPlifier wg faq z delfinampeg.device i wszystko dziala, obciazenie CPU ~0%, tylko ze po pewnym czasie nastepuje zwis AMPlifier-a (a dokladniej to delfinampeg.device, poniewaz z glosnikow idzie "bzyczenie" an pasek postepu odtwarzacza idzie dalej do przodu). Niestety po takim czyms trzeba resetowac Amige, poniewaz AMPlifier-a nie daje sie juz zamknac.
Zwiechy nastepuja w roznych momentach, nie ma reguly ze w danym momencie utworu odtwarzacz "wylozy sie".
Prosze o rade co mozna zmienic w systemie zeby to zlikwidowac ("gryzace" sie biblioteki, sprobowac z AmigaAMP, ...).
Z gory dziekuje za pomoc
Stacho