Hmm... ciężka sprawa. W koło pełno specjalistów od informatyki, programistów którzy piszą od podstaw całe systemy operacyjne (i to dwa jednocześnie). Może oni napiszą coś więcej.
no ale jak to było? ja o takich historiach w przypadku a1200 nie słyszałem, a miałem BlizzaPPC z SCSI i peceta podpiętego przez serial - żadnych błędów nie było. działało bardzo dobrze.
witam jesli chodzi na upartego to mozna wstawic 29f010 w identycznej obudowie bez wykonania przelotki . Jednak widze drobny problem jak dam szybsza pamiec. Karta moze sie dziwnie zachowywac .Na orginalnym epromie mam na karteczce napisane 60/555 moze mi to ktos objasnic
Caly czas probuje sie tego dowiedziec szczegolnie ze Blizard ma flesza i podobno jest stabilniejszy czy program zawarty w karcie zauwazy ze ma szybszy dostep do flesza i to pozwoli na powiedzmy stabilniejsza prace moze pozwoli np.przetaktowac karte
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.