[#1] Impact Vision 24 - RATUNKU!!!
:( Poratujcie! Poszukuje oprogramowania do tej zacnej karty. Karta IMPACT VISION v 24 firmy GVP. w sklad firmowego pakietu wchodzily dyskietki z: IVPiP, IVCP, IVGrab, IVView, IVRead, IVCMD itd. Info o tej karcie (zdjecia jak wyglada): http://www.amiga-hardware.com/showhardware.cgi?HARDID=291. Na pewno ktos z Was ma taka karte jeszcze w uzytkowaniu. Mi wcielo dyskietki a zacny wspolpracownik wykonal partycjonowanie dysku twardego na pale bez weryfikacji zawartosci. Blagalne wolania jeszcze raz o pilny kontakt.
[#2] Re: Impact Vision 24 - RATUNKU!!!

@kowalsio, post #1

http://amiga.resource.cx/exp/search.pl?dir=video#impactvision24 tu jest soft spakowany DMS. Powodzenia
[#3] Re: Impact Vision 24 - RATUNKU!!!

@Michal, post #2

Swoja droga to legendarna karta używana kiedyś przez TVP do tworzenia czołówek i obsługi graficznej.
[#4] Dzieki!!! > Impact Vision 24

@kowalsio, post #1

Dzieki sliczne. Przejrze we wtorek wieczorem, bo teraz to "w terenie" laptop - niestety HP Pc (brrrr) choc byly dzikie zamiary przerobienia na laptopa A600 . Taaa. Wiemy, ze w TVP wiemy itd. ... . A tak z ciekawosci. Jeszcze jakies interesujace namiarki na te tematy dotyczace IV24? . Inny sofcik? Jak doic z wiedzy to na calego jak sie taka zyczliwa dusza przyplatala .
[#5] Re: Dzieki!!! > Impact Vision 24

@kowalsio, post #4

Mam jeszcze test karty z archiwalnego numeru MA. Mogć podesłać scan.
[#6] Re: Dzieki!!! > Impact Vision 24

@Michal, post #5

Jasne. Pleeeaaaseee! Na maila widocznego w forum. A ja glupi, lata cale temu, po dzielnej prenumeracie MA, wynioslem to potem do piwnicy (dziesiatki, setki kilogramow?), po to zeby finalnie wywalic na makulature (o ja bezdennie glupi) .
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem