[#1] AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG
Dobra, temat durny wiem, ale rzuca sie w oko. A chodzi o to żeby każdy dał piątaka (a cwaniak 30).
Mianowicie: wszyscy kochamy AmiGG, ciagle rozwijane, ciagle dopieszczane, pozwalajace wyrywać dupy, rozmawiac o bredniach, zmieniać ikonki, marudzić na amigg-pl itd itp.
AmiGG jest freeware ale tak patrząc na te kolejne wersje i stuffy które sa dodawane uważam że autorom należy cie co najmniej browarek za żmudną prace i użeranie się z niewdzięczną hołotą ciągle marudzących userów. Byłoby miło (imho) gdyby kazdy rzucił 1-3-5-... zł na Fundusz Postawienia Piwa Autorom AmiGG. MiniQ mówi ze autorów jest kilku więc proponuje żeby się spiknęli i podali nam numer konta na które możnaby grosik przelać. Co wy 0wce na to?
[#2] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@Valwit, post #1

Jestem za choc uzywam Gadami.

Poza tym tak przy okazji teoretycznie mozna zalozyc organizacje pozytku publicznego np. PPA i przekazywac 1% podatku na ten cel. "Wyszarpmy" w budzecie jeszcze wieksza dziure, bo i tak wszystko wpada do czarnej dziury ;)
[#3] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@Valwit, post #1

P.S.

Zeby auror Gadami nie byl pokrzywdzony. Wypadalo by go zawiadomic tez o akcji i wlaczyc w nia.
[#4] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@Valwit, post #1

Jestem za. Proponowalem to juz pol roku temu (moze wiecej).
[#5] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@Valwit, post #1

;)

jedna niedoróbka jest:
plugin poczty opiera sie o pop3 i haselko nie jest kodowane wiec łatwo wysniffowac hasełko do poczty (co przypadkiem zdarzylo sie mi)
chyba ze cos poustawialem nie tak i hasła są kodowane
[#6] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@rzookol, post #5

Do poczty są inne programy

[#7] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@Valwit, post #1

Będzie okazja (jak myślę) - osobiście wręczyć MiniQ "symboliczną" puszkę piwa na Amimajówce... - więc chętnych - tym bardziej zapraszamy...

[#8] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@MaaG^dA, post #7

dokładnie - MiniQ zapowiedział się na Amimajówce, okazja powinna więc być. Zapraszamy... :)
[#9] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@MaaG^dA, post #7

Panowie, nie wykorzystujcie cierppliwosc MiniQ.
Oczywiscie puszke na Amimajowce wreczcie, ale oby ta puszka byla gratis i nie miala nic wspolnego z tym o czym wspomnial Valwit. ;)
[#10] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@Valwit, post #1

Zwróćmy się z tym do Stowarzyszenia Uzytkowników Kompóterów Amiga I Pegasos.
Niech to wyjdzie oficjalnie z ich ramienia.
W końcu w Statucie stoi integrowanie, wspieranie środowiska itp.
[#11] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@R-Tea, post #10

ale po co tak komplikować? skoro sami nie sa w stanie czegos takiego wymyslec to dziekujemy tym panom. tu nie potrzeba zadnej organizacji ani innej przybudówki partyjnej. czekamy na numer konta i wplacamy kase. ot, cała filozofia. a im wiecej wplaci tym lepiej :)
[#12] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@MaaG^dA, post #7

Jedzie ktoś z Wałbrzycha na tą Amimajówke? Bo ja niemoge Chętnie dożuce pare bronków do plecaka :) Może się uda panów od AmiGG przekupić do napisania plugina do obsługi TLENA ??
[#13] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@Barr-find, post #12

poczytaj jak dziala jabber, zassaj jabberwocky, skonfiguruj sobie transporter i bedziesz mial tlen (icq, msn itp tez wtedy chodzą)
[#14] Re: AmiGG - Uwaga na swoje dane! Dziura w gui!!! - FPPAAmiGG

@Barr-find, post #12

AmiGG predzej czy pozniej bedzie obslugiwać protokol TLEN
Pozdrawiam

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem