[#1] Prayer2
Co zrobić aby Prayer2 grał? Odpalam jakieś mp2 - niedziała , z AHI też niedziała . Wogóle nie działa , niby wszystko dobrze tylko nic nie słychać. W innych playerach mam dźwięk i można słuchać a raczej "przesłuchiwać" mp2 (Delitracker, Eagleplayer)

[#2] Re: Prayer2

@Korni, post #1

U mnie odtwarza po wciśnięciu "play".
Osobiście polecam SongPlayer v1.53

[#3] Re: Prayer2

@Prince, post #2

Próbowałem guzika play ale wciąż nie słychać :(

[#4] Re: Prayer2

@Korni, post #3

Sprawdzę tego songplayera

[#5] Re: Prayer2

@Korni, post #4

Znajdziesz tylko wersję 1.63, ma ciut gorszą jakość dźwięku niż 1.53 (ale jeśli masz obraz w pal-u to prawdopodobnie tego nie usłyszysz)

[#6] Re: Prayer2

@Korni, post #1

Po odpakowaniu archiwum u mnie działa nawet z ram-dysku.
[#7] Re: Prayer2

@Korni, post #1

Co zrobić aby Prayer2 grał?

Skonfiguruj prefsy Audio. AHI w Prayerze nie dzialaja wiec je wylacz i ustaw Paula 14bit Internal. Dodatkowo sprawdz czy cos nie zajmuje kanalow Pauli. U mnie np. zajmowal AmiGG i calkowicie wylczylem dzwiek. Dodatkowo podgladnij SnoopDosem czy czegos nie brakuje.
[#8] Re: Prayer2

@Korni, post #1

Korni napisał(a):
> Co zrobić aby Prayer2 grał? Odpalam jakieś mp2 - niedziała
> , z AHI też niedziała . Wogóle nie działa
> , niby wszystko dobrze tylko nic nie słychać. W innych
> playerach mam dźwićk i można słuchać a raczej "prze

Po wcisnieciu PLAY odczekac kilka minut, ale nie jestem tego na
100% pewien. Na pewno pomoze wstawienie do Amigi karty turbo.
Jesli chcesz sluchac MP3 to minimum 040, zalecane 060, ewentualnie PPC.
Zadziala na 100%.

Pozdrawiam
[#9] Re: Prayer2

@Andrzej Drozd, post #7

U mnie Prayer odtwarza - ale na niskich tonach są duże zakłócenia - na Hippo jest ok wiec nie wiem o co chodzi

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem