[#1] problem z warp3d
Hej, mam problem z warp3d (mam voodoo3 z medkiem) - otoz gdy uruchamiam jakis program korzystajacy z niego, to po wyjsciu z tego programu pamiec nie jest zwalniana. Wie ktos moze o co chodzi?
pozdrawiam!

[#2] Re: problem z warp3d

@luk, post #1

Wpisz: avail flush i potwierdź enterem i napisz co i jak

[#3] Re: problem z warp3d

@luk, post #1

Coś tam pisze o ustawieniach Darek Krzempek na swojej stronie: http://www.amiga.poldek.one.pl/amiga/warp3dbvivoodoo3/warp3dbvivoodoo3.php. Może Ci to coś pomoże.
[#4] Re: problem z warp3d

@luk, post #1

Sprawdzilem na wygaszaczu GLMatrix i faktycznie kazde otwarcie ekranu powoduje ubytek pamieci ktory nie jest zwracany.
Dla pewnosci uruchomilem tez GLQuake. W tym przypadku nie bylo zadnych problemow z oddaniem pamieci.
[#5] Re: problem z warp3d

@Phibrizzo, post #4

U mnie jest wlasnie tak samo gdy uruchamiam glmatrix. W przypadku gdy uruchamiam np adescenta_warp taki problem nie wystepuje. Moze to jednak wina tego wygaszacza?

[#6] Re: problem z warp3d

@luk, post #5

Nie sądzę. U mnie takich szopek nie ma. Jakie macie wersje głównych bibliotek Warp3D?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem