Jak się pozbyć migotania obrazu ? Słyszałem o jakiejś przejściówce typu (flicker czy jakoś tak?) Hehe ta moja mała wiedza ;) Oglądam blaty innych Amigowców i płakać mi się chce, że ja mam tak kiepściutko... :( sharewerowy MagicWB i tio wszystko... Więc chciałem chociaż zwiększyć na moim telewizorku rozdzielczosc. I tu właśnie ten (interlejs - sory za polskie nazwy) Gdzie mógłbym takie coś znaleść i za ile ? Wiem, że to eliminuje migotanie. Dobra a teraz powiem coś od siebie, żeby nie było. Dłuuuga lektura. Więc od początku. Mając kiedyś Amigę CDTV byłem w siodmym niebie, a jak sobie jeszcze kupiłem do niej kilka kompaktów to o dwa wyżej ;) Sprzedając ją przesiadłem sie na grzyba. I tak ciągłem przez 5 lat. (5 lat życia w niewiedzy;) ) I tu okazja, kumpel sprzedaje Amisię 1200 za 150 zł z 3 flopami. I tak zaczołem. Chwilowo przestałem inwestować w PC i to co kiedyś była dla mnie marzeniem nie osiągalnym zaczęło przybierać realne widzenie. Teraz dorobiłem się Amigi w infinitiv z 030 42Mhz i 4 MB Fastu, 4xEide, twardym i nagrywarką. Ale niestety oprócz sporych chęci i workbencha 3.1 (mam też MakeCd i MagicWB i kilku pomniejszych) Nie posiadam wiele, wiedzy rónierz. Kilka komend w AmigaCLI i kuniec. Dlatego proszę o oświecenie o Wielcy. Co by tu zrobić, żeby (się nie narobić;) ) choć trochę więcej tego było na blacie... Dziękuję i pozdrawiam moich Guru Andrzeja Drozda i Arbuza. Dwie osoby, które na razie mi najwięcej pomogły.