@Andrzej Drozd,
post #5
Ja odpaliłem PC-Taska na 060/50, windows 3,11 for Workgroups śmigał w "prawie rzeczywistym" czasie... Ale to było jak miałem twardziela conner 115Mega. Jak kupiłem Samsunga 40GB to pctask odmówił mi współpracy z partycjami prawdziwymi (nie plikopartycjami) i wtedy z niego zrezygnowałem... Jak mam korzystać z plikopartycji to wolę wogóle nie korzystać.... Jak uda Wam się stworzyć partycję to szczerze gratuluję, wtedy wszystko chodzi dużo szybciej... PCTASK + Win wczytywał mi się (w sumie) 3 - 3,5 minuty. Dobrze go wspominam. Założyłem mu calmirę i wtedy wyglądał prawie jak Windows 95. Jeśli kiedyś korzystaliście z 3.1/3.11 to wiecie jak brakuje tam paska na dole i Mojego Komputera. Calmira to daje i nawet nie aż tak bardzo go spowalnia... Najgorsze że PC-Task nie pozwalał na korzystyanie z windowsa w 256 kolorach - max 16!!! ****... Faktycznie, do zabawy To PCTASK się nadaje ale do czegoś lepszego to chyba tylko próbować pod makiem odpalić lepsze emulatory... Ja miałem większe problemy z odpaleniem shapeshiftera i ogólnie emulek maka... Ostatecznie nie doszedłem do tego jak odpalić i moja przygoda z pecetem na Amidze się skończyła...
Tak wogóle to to archiwum chyba miałem niekompletne (brakowało instrukcji i jakiś drobiazgów) i w dodatku było z jakiegoś krążka, niezbyt legalne... :( Tak to jest jak się od kogoś bierze i ten ktoś kopiował od kogoś itd... Co orginał to orginał....