[#1] SFS
Mam problem - mam a1200, turbo, HD 6.2, CD, HD 1.2, ROM 3.0 i nie chce mi startować system z HD - wszystkie partycje sformatowane na SFS - wyskakuje błąd walidacji(nie da się usunąć - badblock) lub rzęzi twardy i koniec.
Zasadnicze pytanie - można załóżyć partycje ponad 4GB na SFS i nie mieć problemów? Można sformatowć dysk ponad 4GB (podzielony na partycje) i podpiąć drugi FFS? I czemu mi się k**** gryzą z moim SEAGATE wszystkie inne twarde?? Na FFS jedyny problem to ten że dysk 6.2 jest widziany jako 4GB.
Jak możecie pomóc piszcie na wik@interia.pl

[#2] Re: SFS

@Wik!, post #1

Partycja z której startujesz musi mieć do 4GB STOP Żeby zobaczyć dalsze partycje potrzebujesz device-a nowszego niż ten w romie 3.0 np. kup OS3.5/3.9 lub fastate, są też inne rozwiązania STOP Na SFS nie ma walidacji STOP W miejscu badblocków załóż małą partycję i jej nie montuj STOP Niektóre dyski są takie wredne że nie działają z innymi też mam jeden taki STOP A teraz do roboty START

[#3] Re: SFS

@Wik!, post #1

nie czaruj WIK! :)
kupisz fate lub kick3.1 zainstalujesz 3.9OS i będzie śmigać - ile razy mam Ci to jeszcze opisywać?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem