[#1] Gry na Amige
Poszukuje gier na Amige moge kupic potrzebuje takich gier
-PushOver
-SuperFrog
-Cannon Froder
-Alien Breed tower asualt

i moga być nawet jakieś inne tylko potrzebuje gry na amige bo nie mam w co grać na Amidze

[#2] Re: Gry na Amige

@Maniek, post #1

To zależy: ECS czy AGA? Mogę dać gry na hardziela.
[#3] Re: Gry na Amige

@Maniek, post #1

Ja potrzebuje gry na dyskitkach do Amigi

[#4] Re: Gry na Amige

@Maniek, post #3

Mozesz zassac z Tomtoms i/lub z B2R , linki sa w teleporcie .

[#5] Re: Gry na Amige

@Maniek, post #1

A gdzie mozna dostac (lub skad zassac) Napalm?
Od dawna mam na nia chrapke ale nie mam skad wziac...
[#6] Re: Gry na Amige

@Ed, post #5

Ed napisał(a):

> A gdzie mozna dostac (lub skad zassac) Napalm?
> Od dawna mam na nia chrapke ale nie mam skad wziac...

Ze sklepu. Jakiego - nie pytaj bo nie wiem jaki sklep ma na stanie tą grę obecnie. Jeśli nie ze sklepu to od kogoś kto sprzeda ci oryginał czyli legalną kopię gry, poszukaj na Allegro czy innych giełdach.

Jeśli ktoś będzie pytał o zasysanie gier komercyjnych lub podawał pirackie numery rejestracyjne do jakiegoś programu to proszę się liczyć z tym, że takie posty będą kasowane.

[#7] Re: Gry na Amige

@Ed, post #5

Napewno mozesz kupic u producenta - http://www.clickboom.com/1.shtml
Przez takie "zassywanie" nie mamy m.in. Napalm2!
[#8] Re: Gry na Amige

@reactor, post #7

No i Husarii :(

[#9] Re: Gry na Amige

@grxmrx, post #6

Piszac zassac mialem na mysli fakt, ze to jest juz stara pozycja i moze producent udostepnil ja ludowi tak jak to mialo miejsce w przypadku Genetic Spieces.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem