[#1] E/BOX - jak podłączyć kabelki i gdzie?
Mam problem w obudowie E/BOX - jak podłączyć kabelki i gdzie?
Chodzi o to że nie pali mi się żadna dioda!
3 dni temu jeszcze czasami zamigotała dioda od HD a teraz już nic się nie pali: ani Power, ani HD i turbo to już w ogóle.
Powiedzcie mi gdzie mam podłączyć te kable co pokazuje na rysunku u dołu (te w zaznaczone na czerwono). I jeszcze gdyby ktoś mi powiedział od czego one są i które sa od diody HD i POWER?
Te z brzegu od RESET i TURBO to widac które są a żeby odkręcić przedni panel obudowy to trzeba wymontować płyte główną bo nie wykręce środkowej śrubki!
A może ktoś ma schemat jak to podłączyć? Jakiś skan albo coś takiego?
Dzięki z góry z apomoc.
Marcin

[#2] Re: E/BOX - jak podłączyć kabelki i gdzie?

@martinflash, post #1

hm ... ten pierwszy od lewej na zdejciu to SW / Swith ... podlaczasz do np karty turbo zamiast zworki i mozesz tym sterowac za pomoca klawisza TURBO na obudowie (np map rome w blizkach)... a ten czarno bialy chyba ci sie odlutowal od interfejsu diodek ... popatrz czy nie ma tam urwancych kawalkow kabelka (beda wsytawac z cynny podlutuj jak nie bedzie swiecic nadal zamien polaryzacje ... choc co do drugiego moge sie mylic

Ostatnia modyfikacja: 24.07.05 03:13
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem