[#1] Glow Icons 1 &2 - instalacja.
Właśnie listonosz przyniósł mi Glow icons collection 1 &2.
Patrzałem na zawartość i nie mam tam żadnego installera!!
Czym i jak mam je instalować?
Na piechote?
Jeżeli tak to jakim programemnajlepiej?
Dzięki

[#2] Re: Glow Icons 1 &2 - instalacja.

@martinflash, post #1

Do kopiowania GlowIconek ikonek jest kilka programów. Ja polecam IconImageCopier:
http://www.aminet.net/search.php?query=Icon+Image+Copier&type=advanced

[#3] Re: Glow Icons 1 &2 - instalacja.

@grxmrx, post #2

albo spod np. OpusMII wybierasz info....i ręcznie jedna po drugiej pakujesz nowe ikonki :)

można też łatwiej np. z ikonka katalogów ładujesz nowa ikonkę do envarc:sys/ jako def_draver.info
potem też w np. OpusMII zaznaczasz interesujące cię katalogi i wybierasz opcję 'add info' klikasz na wszystkie i masz nowe ikonki katalogów.

[#4] Re: Glow Icons 1 &2 - instalacja.

@grxmrx, post #2

Dobry ten program. Chyba najlepszy i najszybszy jaki jest do ikonek.
Super. Teraz mój pulpit wygląda normalnie i cała reszta.
Dzięki

[#5] Re: Glow Icons 1 &2 - instalacja.

@11MASTEr, post #3

No tak pulpit i ikonki mam super ale jak odpalam Dir Opusa 5.5 (tego z MACD 11) to mam takie ochydne ikonki jak mi się zaladuje!!
Czemu tak? I co mam zrobić zeby widział te co Workbench widzi?

[#6] Re: Glow Icons 1 &2 - instalacja.

@martinflash, post #5

A te GlowIconki sa w formacie OSa 3.5 czy NewIcons?? Jesli OSa 3.5 to ten format ikon Opus obsluguje dopiero w ostatniej wersji, ktora wyszla na Ami - Magellan II 5.82... A jesli NewIcons to albo wlacz obsluge NewIcons w opcjach Opusa ( Environment->Icons, choc moze i tego nawt nie ma w takiej starej wersji), badz odpal C:NewIcons w s-s(bo chyba tego nie masz jesli Ci Opus dbrych ikonek nie wyswietla)

Ostatnia modyfikacja: 27.07.05 23:20
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem