[#1] Amiga cd 32
Map pytanko jak nagrać plytke z gra na amige cd 32 ??czy trzeba miec jakis specjaliny program ?? bo nagrałem płytke alkocholem 120% i niestety płyka sie w stacji kreci i nic pozatym jak by nic nioebyło nagrane z góry dzieki za ppomoc
[#2] Re: Amiga cd 32

@wojtogeforce, post #1

Moja rada to uzywać wmiare dobrych płytek i wypalać je z jak najmniejszą prędkością, zauważ ż czytnik w CD32 ma tylko prędkość 2x. Wypalałem pare płytek u siebie i używałem prędkości zapisu x8. (tylko tyle mogę ustawic najwolniej)
[#3] Re: Amiga cd 32

@wojtogeforce, post #1

Dlaczego nie użyłeś wyszukiwarki? Przecież całkiem niedawno był IDENTYCZNY TEMAT. Po co zaśmiecać forum?

http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=1&i=20135&t=20135

Poza tym jak można nagrywać płyty alkoholem, nie rozumiem.

[#4] Re: Amiga cd 32

@grxmrx, post #3

Alkohol 120% to taki program na PC... :>
Chyba, ze sie nasmiewasz, ze z tego programu korzysta to zwracam honor... :D
[#5] Re: Amiga cd 32

@Masta Krishna, post #4

Mnie się wydawało że Alcohol 120% jest najlepszy do wypalania płyt (na grzybie oczywiście) bynajmniej nie tylko do PlayStation....

[#6] Re: Amiga cd 32

@malin666, post #5

nero spokojnie wystarcza...
[#7] Re: Amiga cd 32

@Masta Krishna, post #4

słuchaj jeśli masz dostęp do Mac to spróbuj nagrać Toast-em. Kiedyś nagrywałem nim na A CD32. Mam LG x52 i mogę za pomocą niego nagrywać nawet 1x !!!

[#8] Re: Amiga cd 32

@wojtogeforce, post #1

Ja nagrywalem w Nero i nie bylo zadnych problemow. Predkosc nagrywania ustawilem na X4 i moje CD32 przeczytalo to jak nalezy.

[#9] Re: Amiga cd 32

@Masta Krishna, post #4

Acha, jeśli tak to zwracam honor. Nie śledze oprogramowania na pc, a na pewno nie na windows w takim stopniu żeby znać takie czy inne programy. Na pewno nie z tej kategorii.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem