[#1] Smiecie
Mam ostatnio taki problem:
odpalam Ami laduje sie system i nagle jakies paski szaro niebieskie sie pojawiaja, a wskaznik myszy zmienia sie na zajety. I ne mozna nic zrobic.
Wale z reseta i wszystko ok.
Moze wie ktos co to jest bo jest to ciut upierdliwe.
[#2] Re: Smiecie

@emeck, post #1

Strzelam: przegrzewanie sie czegos ?
[#3] Re: Smiecie

@emeck, post #1

Jeszcze gdybyś może podał swoją konfigurację swoją i napisał dokładniej kiedy tak się dzieje: zaraz po starcie, czy jak komputer trochę "pochodzi".
[#4] Re: Smiecie

@mailman, post #3

mam bppc 040 25 podkrecone do 33.
a dzieje sie to zaraz po starcie, wiec chyba raczej nic nie moglo sie przegrzac.
[#5] Re: Smiecie

@emeck, post #4

Wg. mnie to podstawa: przeczyścić wszystkie złącza, rozebrać, ubrać ) i może być dobrze(jak to z kobietą) A tak na serio to miałem ten problem jak nie miałem dociśniętej którejś kości kickstartu

1
[#6] Re: Smiecie

@Arbuz, post #5

Zrobilem jak napisales i...
...wszystko chodzi ok.
Dzieki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem