[#1]
Sprzęt dla Digi Booster Pro
Witam. Od paru miesięcy interesuje się tym programem-trackerem do tworzenia muzyki ( http://www.digiboosterpro.de/indexe.html ). Najbardziej mnie jednak interesują fakty i doświadczenia dotyczące pracy z tym programem. Zgodnie z opisem autora jest to mój wymarzony program, którego możliwości zaspokoją moje potrzeby wen twórczych pamiętające jeszcze czasy Protrackera 3.61. Duża ilość tracków (aż do 128!!!) i bardzo dobra jakośc 16 bitowych sampli, oraz dodatkowo spora ilość obsługiwanych formatów zapisu modułów, sampli, instrumentów, itp. sprawia, że jest to program dla mnie :). Dlatego chciałbym się zorientować czy ktoś z was pracował już na nim. interesuja mnie przede wszystkim parametry sprzętu który obsługiwał ten program oraz wrażenia z pracy z nim (czy działał szybko, czy nie ma bugów, itp.). Nie wykluczone że kupię sprzęt specjalnie dla tego programu. Z zalecanych konfiguracji widze szansę w Pegasosie z MorphOs (jest łatwo dostępny i praktycznie od razu). Wiem jednak, że na Pegaza wyszła na razie Beta, więc liczę na wrażenia Pegazowców z pracy z tą betą. Chyba są jakieś motylki które tworzą muzykę pod MorphOsem??
Pozdrawiam i czekam na jakieś infosy.