[#1] DOPUS5
Skąd go wziąść???

[#2] Re: DOPUS5

@Orson, post #1

Jest na MACD11.
[#3] Re: DOPUS5

@mailman, post #2

W takim razie: Kto ma MA CD11??

[#4] Re: DOPUS5

@Orson, post #3

Ja mam. Zadzwoń do mnie na 6171764 (Szydłowiec) za jakieś 3 godzinki i możesz po niego potem wpaść osobiście.
[#5] Re: DOPUS5

@Orson, post #3

Animart za 35 PLN.
[#6] Re: DOPUS5

@yackar, post #4

Swoją drogą na jakiej ulicy mieszkasz??? Ostatnio nie ma mnie w Szydłowcu, ale postaram się zawitać do ciebie po tego dopusa5.

[#7] Re: DOPUS5

@Orson, post #1

ze strony producenta : http://www.gpsoft.com.au/amiga/magellan/magellan.html

[#8] Re: DOPUS5

@CzAjA, post #7

A w zasadzie to połaca się go kupić?? Widziałem tylko "na obrazku" i nie wiem jak wygląda w akcji.

[#9] Re: DOPUS5

@Orson, post #1

Direcotry Opus 5 jest calkiem, calkiem. Uzywam go zamiast FileMastera. Ma kilka fajnych zeczy, np. pull down menu z definiowalnymi operacjami. Mysle ze bardziej bylbys zadowolony z Magellana i to raczej jego powinienes poszukac. Wczoraj na jakiejs stronie widzialem Magellana za 49,99 funtow!!! Lekki skandal, ale coz.

Pozdrawiam
[#10] Re: DOPUS5

@Orson, post #8

Zdecydowanie tak! Być może to za dużo powiedzanie, ale nie wyobrażam sobie AmigaOS (na klasyka:P) bez DOpusaMII - naprawdę jest w nim wiele rzeczy których nie ma w WB; Ogólnie dużo możnaby pisać (filetypy, listery, konfigurowalność...)- ja polecam na 100%, warto kupić. Poczytaj posty na PPA :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem