[#1] RemApollo i DF1:, i FA
Gdy mam włączoną zewn. stację DF1. Amiga restartuje się z kilkanaście razy zanim system się wczyta. Może dlatego, że DF1: ładuje się do CHIPu. Da się coś z tym zrobić?

Ach. Czy można używać RemApolla gdy ma się FastAtę? W końcu to się ją zakłada w miejsce ROMu.

Czy ktoś leci na zasilaczu takim jaki ja mam z FA i CDROMem?
Narazie wszystko chodzi pięknie, jednak nie wiem czy mi zabraknie prądu po podłączeniu FA i CDROMu.

[#2] Re: RemApollo i DF1:, i FA

@Korni, post #1

Jak jest pięknie, jesli po podlaczeniu DF1: Amiga restartuje kilkakrotnie?
Ten zasilacz juz dlugo nie pociagnie tego zestawu. Czas go zmienić
[#3] Re: RemApollo i DF1:, i FA

@Norbert, post #2

Bez RemApolla i włączoną FDD DF1: Amiga się wczytuje odrazu, to nie jest wina zasilacza.

Wcześniej mówiono mi że mój zasilacz nie pociągnie mojego aktualnego zestawu. I co ciągnie bez żadnych problemów, Ami chodziła ostatnio przez 8 godz. Partycjonowałem robiłem system, itp. ?Aaaaa!!! bez CD-ROMu to jest tragedia!!! Kiedy dojdzie ta FastAta?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem