[#1] FryingPan
Chce zarejestrować program FryingPan ale nie moge sie skontaktować z autorem, napiałem kilka maili ale na żaden nie otrzymałem odpowiedzi. Czy ktoś wie w jaki sposób można nawiązać kontakt z autorem

[#2] Re: FryingPan

@Pawel Kobylarz, post #1

A probowales telefonicznie? Choc dawno nie kontaktowalem sie z Errorem to musze przyznac ze na maile zawsze odpowiadal. Moze jest na wakacjach?
[#3] Re: FryingPan

@Pawel Kobylarz, post #1

Nie wiem czy moge podac jego numer GG, ale przekaze info Errorowi.
[#4] Re: FryingPan

@niezalogowany _arti ;), post #3

Jeśli możesz to przekaż moją chęć rejestracji programu oraz jeśli by było potrzebne to mój mail lub numer gg w profilu znajdziesz.

[#5] Re: FryingPan

To podpytaj sie (jesli mozesz) kiedy bedzie wersja na Pegaza i czy bedzie mozna w koncu kopiowac normalnie plytki DVD (jesli mozesz).
[#6] Re: FryingPan

@Arbuz, post #5

ok. Ale chyba rzeczywiscie wyjechal, bo juz dawno jest "ivisible" na gg :/
[#7] Re: FryingPan

@niezalogowany _arti ;), post #6

Ma po prostu kupe roboty, pisał na liście:

"i'm back online although with news worse than ever (for me naturally ;) so You
don't worry). i'm working 12-13h per day trying to get the old projects
together (this concerns my work only, not the projects i've made at
home)"

[#8] Re: FryingPan

@Pawel Kobylarz, post #1

witam!

ludziki kochane mam kłopot z netem w domku -> odkąd postawili wifi dostęp do netu mam cokolwiek ograniczony. piszę z pracy -> postaram się dziś zwędzić jakąś sieciówkę i obadać pocztę.

co do pracy - jest luźniej, choć ciągnę dwie roboty jak kto głupi to cierpi

pozdrawiam!
[#9] Re: FryingPan

@Error_, post #8

A chociaż za miliony cierpisz? czy za marne grosze? :P

[#10] Re: FryingPan

Gdy próbowałem do niego zagadać przez GG to dostałem zwrot z automatu, że jego klient GG nie przyjmuje wiadomości od osób, których nie ma na liście kontaktów... Na mejle też nie odpowiada, ten ze strony programu jest od dawna nieaktualny, a zdobyty (dowiedziałem się od kogoś) e-mail na gmailu też chyba jest do niczego bo wysłałem e-mail już chyba na początku lipca albo jeszcze w czerwcu i żadnej odpowiedzi nie uzyskałem.

[#11] Re: FryingPan

@Error_, post #8

W takim razie czekam na odpowiedź ;)

[#12] Re: FryingPan

@Error_, post #8

W takim razie mam nadzieje że niedługo sie odezwiesz.

[#13] Re: FryingPan

@Error_, post #8

ludziki kochane mam kłopot z netem w domku -> odkąd postawili wifi dostęp do netu mam cokolwiek ograniczony. piszę z pracy

Ok. Też chciałem do Ciebie napisać, ale skoro masz problemy z netem to zadam pytanie na forum.
Chętnie zarejestrowałbym Twój program jednak mam zasadę że nie rejestruję programów które nie mają wersji demo, raz tylko złamałem tę zasadę i niestety srogo się zawiodłem.
Tak wiem że istnieje wersja demo FryingPan, ale jednak to nie to samo demo co np. w MakeCD.
Tak więc jedno zasadnicze pytanie, czy masz jakieś potwierdzone informacje na temat prawidłowego działania pod kontrolą FryingPan nagrywarki DVD LG 1693s podpiętej pod kontroler Sil 0680 w AONE XE ?

[#14] Re: FryingPan

@Mufa, post #13

Z tego co wiem na A1 lepiej działa nagrywarka na standardowym porcie
niż na tym dodatkowym... Przynajmniej tak wynika z maili na liscie
dyskusyjnej.
Autorowi zadaj lepiej pytanie mailem, bo tu zagląda bardzo rzadko z
braku czasu, a nawet jak zajrzy to może zapomnieć odpowiedzieć,
natomiast mając maila będzie pamiętał, że musi odpowiedzieć, tylko
trzeba być cierpliwym.

[#15] Re: FryingPan

@Error_, post #8

Tak tak obadaj pocztę i to dokładnie wszystkie adresy, bo ja też napisałem do Ciebie opisując błędy w FP i zadając jakieś pytania. Niestety było to tak dawno że już zapomniałem jakie A żadnych zwrotów nie dostałem to myślę że ten list gdzieś dotarł.

Ostatnia modyfikacja: 18.08.05 23:58
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem