[#1] Blizzard i cos jeszcze:]
Witam! Mam pytanie odnosnie Blizzarda 1260. Jaki RAM do niego polecacie? Ile ta karta lyknie? I jeszcze cos: Jaka jest ostatnie wersja LHA na 68k? I ktory z filesystemow dla CD jest pelny i najlepszy? Bo czytalem ze IDEFix97 co jakis czas trza restartowac czy cos w tym stylu. Pozdrawiam!
[#2] Re: Blizzard i cos jeszcze:]

@remas_lex, post #1

Nie wiem jak to do końca z tym LHA jest, ale kilka tygodni temu pojawiła się wersja 2.11.
[#3] Re: Blizzard i cos jeszcze:]

@remas_lex, post #1

I ktory z filesystemow dla CD jest pelny i najlepszy?

IMHO AllegroCDFS i CacheCDFS. Jeśli chodzi tylko o CDDA to CDDAfilesystem jest cool...

[#4] Re: Blizzard i cos jeszcze:]

@remas_lex, post #1

Mam w jedym slocie SIMM'a 64MB i dziala bez problemow.
Jak duzo pamieci mozna miec w jednym slocie tego nie wiem.
[#5] Re: Blizzard i cos jeszcze:]

@remas_lex, post #1

1) simy 60-50ns
2) http://www.amiga-hardware.com/showhardware.cgi?HARDID=115
3) 2.11
4) CacheFS jest dobry - choć ja używam Allegro

[#6] Re: Blizzard i cos jeszcze:]

@remas_lex, post #1

w jednym slocie 128MB

[#7] Re: Blizzard i cos jeszcze:]

@remas_lex, post #1

A CacheCDFS jest zawarty w IDEFix97, tak? A gdzie mozna znalezc WSZYSTKIE filesystemy w najnowszej wersji?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem