@HOŁDYS,
post #22
Ci co mają sprzęt, żeby handlować mogli by się obawiać, ale w większości jest grupa totalnych maniaków, którzy mają ceny swoich komputerów w poważaniu. Chcą tylko mieć takie cuda i dla nich spadek cen to tylko okazja na szybszy zakup czegoś o czym marzyli w dzieciństwie, ale nigdy nie było ich na to stać. A teraz rozmawiam z dorosłymi poważnymi ludźmi i mówię żeby się nie pakowali w to, bo koszt jest straszny, a w zamian słyszę, że parę kilko mogą poświęcić, żeby odpalić stare demka i napić się browara z kumplami z dawnych lat

Ja żeby zobaczyć A4000D musiałem sobie ją kupić, bo widziałem tyko na fotach z C&A/Amigowiec/Amiga Magazyn. Więc wątpię żeby nagle ceny Amig i kart do nich poszły w dół, jak pójdą to dobrze dla mnie, kupie sobie A4000T z C= Jedyne co może obniżyć cenę CSPPC i BPPC to nowa produkcja, ale nikt się nie podejmie dewelopmentu od nowa karty, chyba że dostaną stary gotowy projekt (a to raczej mało prawdopodobne). Jak wyprodukują nowe i cena będzie niewiele wyższa od obecnie używanych, to pewnie kupię.
Ale swoją drogą spekula na Allegro jest duża