[#1] Aegis Sonix i AudioMaster
Nie mam pojecia gdzie znalezc najnowsze wersje tych programow, a bardzo by sie przydaly. A wiecie moze gdzie znalezc DPainta V (to chyba ostatnia?)?
[#2] Re: Aegis Sonix i AudioMaster

@remas_lex, post #1

Deluxe Paint (co prawda IV, a nie V) jest tutaj i tutaj.
[#3] Re: Aegis Sonix i AudioMaster

@mailman, post #2

Sonix - nie jest od dawna rozwijany i to co znasz jest ostatnią wersją
AudioMaster to wersja III, IV i chyba V
Co do DPainta - to były IV, IV AGA, V i chyba VI opisana w ostatnich nr Magazynu Amiga

[#4] Re: Aegis Sonix i AudioMaster

@zeberko, post #3

OK, thx. Ale bylbym jeszcze wdzieczny za informacje gdzie znalezc te najnowsze wersje, DPainta IV mam. To jest bol ze kupic ciezko, a znalezc jeszcze ciezej:/.
[#5] Re: Aegis Sonix i AudioMaster

@remas_lex, post #1

Stary, po kiego grzyba Ci Aegis Sonix? :)
[#6] Re: Aegis Sonix i AudioMaster

@zeberko, post #3

zeberko cos ci sie z tym dp6(delux paintem 6) pokickalo z amiga magazynow to bym go chyba pamietal a do ostatniego kioskowego numeru go czytalem.

[#7] Re: Aegis Sonix i AudioMaster

@jimiche, post #6

Hehe:] pisalem o DP IV (cztery):D. Ale czworke mam i chodzi mi o piatke. HELP!!!:D
[#8] Re: Aegis Sonix i AudioMaster

@KAM_, post #5

Bo na nim troche komponowalem jak bylem maly:]. Po prostu z sentymentu. Ale jesli znasz lepszy program tego typu (moze byc cos podchodzace po Guitar Pro), to tez nie pogardze:]. Piszcie jakie znacie dobre programy dla muzykow!
[#9] Re: Aegis Sonix i AudioMaster

@remas_lex, post #7

V była chyba w pakietach magic
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem