[#1] Co tak naprawde zabiło amige
Na usenetowej grupie pl.comp.sys.amiga znalazłem temat, który mimo, że był wałkowany 10,000 razy wydaje się być ciekawy. Oto link do wspomnianego wątku.

Ostatnia modyfikacja: 22.08.05 09:28
[#2] Re: Co tak naprawde zabiło amige

@Kokos, post #1

Jezeli jestes zapisany na to forum, to zapros ludzi na PPA. Mozliwe ze czesc z nich nawet nie wie o istnieniu PPA.
[#3] Re: Co tak naprawde zabiło amige

@Andrzej Drozd, post #2

Coś mi się wydaje, że skoro trafili na usenet to i na ppa.pl byli. Ok - zrobie to - choć licze sie z tym, że moge zostać wyśmiany. ;)

[#4] Re: Co tak naprawde zabiło amige

@Andrzej Drozd, post #2

pcsa to nie forum. i ludzia są tam wlasnie dlatego.

[#5] Re: Co tak naprawde zabiło amige

@Kokos, post #1

dla mnie to śmieszne jak pecetowiec zapodaje taki temat a później próbuje wszystkimi siłami udowodnić swoja rację. Dziwi mnie jeszcze to, że amigowcy daja sie wciagać w takie bezsensowne dyskusje (chociaz czytając to troszke nowych rzeczy dowiedziałem się :) )
[#6] Re: Co tak naprawde zabiło amige

@Jarek, post #5

w archiwum masz tego na peczki. zresza to ten sam schemat co mos vs. os4 vs. os3
[#7] Re: Co tak naprawde zabiło amige

@Kokos, post #1

To co przeczytałem to w wićkszości brednie ludzi którzy na temat amigi wiedzą tyle co ja na temat modelarstwa.
Po prostu powielają tam opinie z którymi można sić spotkać do dziś w rozmowach z ludzmi którzy przygodć z ami zakończyli na a-500 lub nigdy jej nawet nie posiadali a bardzo chcieli być na czasie kupując pc-ta.
Czytając tekst że amiga po roku 90 była już tylko konsolą do gier lub że amiga 1200 nie ma żadnych możliwości rozbudowy najlepiej można sić przekonać z kim mamy do czynienia po prostu szkoda prądu :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem