[#1] Numer seryjny TVPaint.
Witam,

Sciągnołem sobie ten programik ze strony http://www.amigau.com/c-graphics/tvpaint.htm i mam problem, bo dostarczony numer seryjny LYFI-360AMNFR-0669 nie działa. Co mam robić???

[#2] Re: Numer seryjny TVPaint.

@Doktor No, post #1

Ja bym zgłosił tym, co go udostępnili.
[#3] Re: Numer seryjny TVPaint.

@Doktor No, post #1

Ludzie! Ratujcie! Jaki powinien być numer seryjny TVPainta???

[#4] Re: Numer seryjny TVPaint.

@Doktor No, post #3

Dlaczego pytasz nas? Zapytaj tych, od których go pobrałeś. Krzyk w niczym nie pomoże.
[#5] Re: Numer seryjny TVPaint.

@mailman, post #4

a nuz widelec ktos ma tvpainta i poda mu chulajacy nr?:)
[#6] Re: Numer seryjny TVPaint.

@Doktor No, post #1

Łelkom. :D

Numer seryjny jest prawidłowy, zatem przyczyna jest inna. Cytuję z Twojej stronki: "Posiadam w domu A1200 040/50Mhz 64Mb 10.2GB i kilka innych urządzeń".
Czy wśród tych kilku innych urządzeń jest karta graficzna? Jeśli nie, to o TVPaint możesz zapomnieć - jest absolutnie WYMAGANA.

pozdrawiam
[#7] Re: Numer seryjny TVPaint.

@Doktor No, post #1

Numer jest na pewno dobry...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem