kategoria: Sprzęt
[#1] Monitor 1084S Black
Ile, nie biorąc pod uwagę Efunzine wart jest 1084s w wersji dla CDTV? pamietam, że był taki na alledrogo ostatnio ale nie wiem za ile poszedł, stan raczej dobry pare rys klapka się nie zamyka pozatym sprawny technicznie. Pytam bo mam szanse taki kupić a nie chce ani gościa przestraszyć zbyt niską ceną ani wybulić??? a tak w ogóle te czarne Monitorki to raczej żadko spotykane prawda.
[#2] Re: Monitor 1084S Black

@Mowcaumarlych, post #1

Google prawdę powie szeroki uśmiech
http://allegro.pl/monitor-commodore-1084s-d2-czarny-i2057075720.html
[#3] Re: Monitor 1084S Black

@flops, post #2

ja pierdziele 270 złociszy!!!
toż to siok!!!
[#4] Re: Monitor 1084S Black

@Mowcaumarlych, post #3

E tam szok. Ja w eFunzine kupilem Amiga M1438S za ten sama cene i uwazam, ze jak na kolekcjonerski sprzet, to byla niezla cena.
[#5] Re: Monitor 1084S Black

@_arti, post #4

A ja jak namierze w końcu CDTV dla siebie to poświęce jeden ze swoich monitorów i pomaluje na czarno
[#6] Re: Monitor 1084S Black

@Esio, post #5

OK pod koniec przyszłego tygodnia będę negocjowal cenę dam znac jak mi poszło, liczę na dobrą cene bo typek od którego kupuję raczej nie wie co posiada... ale mogę się mylic:)
[#7] Re: Monitor 1084S Black

@_arti, post #4

Ty kupiłeś multisynca a one zawsze były drogie, tytułowy 1084S to zwykły wyświetlacz PALowy jak do 8 bitowców, tyle ze czarna obudowa podniosła jego cenę dla kolekcjonerów.

Pozdrawiam
[#8] Re: Monitor 1084S Black

@Esio, post #5

Ale on już będzie pomalowany i będzie to widoczne i ładny on już nie będzie.

Inaczej jest jak plastik jest fabrycznie czarny, a inaczej jak jest pomalowany.

Także proponuję nic nie malować.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem