[#1] Tel do Elbox
Czy ma ktoś aktualny nr tel do Elboxu.
Ten z ich strony jak wykręce to mówi że nie ma takiego numeru.
[#2] Re: Tel do Elbox

@Shredder, post #1

Też się nie mogłem ostatnio dodzwonić. Napisałem na maila - odpowiadają.
[#3] Re: Tel do Elbox

@Jenot, post #2

to daj maila BO JA WYSŁAŁEM I ŻADNEJ REAKCJI OD 2 TYGODNI
[#4] Re: Tel do Elbox

@Shredder, post #3

Elbox ma taką dziwną filozofię. Jak pytanie z jakiegokolwiek powodu jest im nie wsmak to nie odpisują. Niestety nie wiem dlaczego tak właśnie robią bo ja na ich miejscu bym napisał ( nie mamy na stanie, nie da rady itp itd) Nie mniej skoro tak właśnie robią to trzeba to uszanować.

Benedykt Dziubałtowski
[#5] Re: Tel do Elbox

@Benedykt Dziubałtowski, post #4

A co z szanowaniem klientów Benedykcie? :(

Ostatnia aktualizacja: 23.01.2012 11:47:00 przez strim
[#6] Re: Tel do Elbox

@strim, post #5

Elbox z obsługą klienta widocznie zatrzymał się w roku 1989.
[#7] Re: Tel do Elbox

@strim, post #5

Zasadniczo masz racje. No ale co zrobisz? Pójdziemy do nich , zaśpiewamy kolędę i poprosimy o odpowiadanie na maile?

Benedykt Dziubałtowski
[#8] Re: Tel do Elbox

@Shredder, post #1

Tu jest poprawny telefon:

+48 (12) 263 00 30

Wzięty z tej stronki: Link do tel Elbox 1
i z tej: Link do telefonu Elbox 2

Jak widać wygooglować można wszystko.

Dodatkowo Zadzwoniłem i się dodzwoniłem. Zapytałem o cenę jednej rzeczy i jest ok.
[#9] Re: Tel do Elbox

@gilban, post #8

Mam dodatkowe pytanie, takie retoryczne. Czy Elbox handluje wyłącznie sprzetem do systemów Amigowych ? Wiem że możecie mnie skierować na powyższy tel. żebym się dowiedział, ale może ktoś wie z czego oni żyją ?? Osobiście nie widzę już żadnych nowości ani żadnego rozwoju. A jak tego nie widać, to widać tylko upadek....A szkoda by było.

Wiem że wielu amigowców zakupiłoby coś nowego od Elboxu, gdyby tylko coś pokazali do sprzedaży...ok, racja
[#10] Re: Tel do Elbox

@gilban, post #8

dzieki wszystko działa obsługa pełna kultura.
[#11] Re: Tel do Elbox

@Wojox, post #9

http://ihdmi.pl/cgibin/shop? Teraz tym się zajmują.

Ostatnia aktualizacja: 23.01.2012 14:40:20 przez sand
[#12] Re: Tel do Elbox

@sand, post #11

tak zajmują się tym od dłuższego czasu, z Amigowego rynku już się nie wyżyje

Ostatnia aktualizacja: 23.01.2012 16:36:32 przez PrzemasIII
[#13] Re: Tel do Elbox

@Wojox, post #9

Po pierwsze. Nie chce być jakiś nie miły i nie zrozum tego źle ale czy rozumiesz znaczenie zwrotu "pytanie retoryczne"? To pytanie z całą pewnością takim nie jest.

Ale odpowiadając na Twoje pytanie.
Tak, od pewnego czasu zajmują się też kablami hdmi ale takimi z górnej półki. Poza tum gdzieś w okolicach roku 2007 gdy pracowałem w firmie świadczącej usługi sieciowe przyszło zamówienie ( karty radiowe na minipci do mikrotików). Karty były zamówione w firmie ELBOX ale nie wiem czy to ta sama firma czy jakaś inna o tej samej nazwie.

Benedykt Dziubałtowski
[#14] Re: Tel do Elbox

@Benedykt Dziubałtowski, post #13

Pytanie retoryczne - figura stylistyczna i retoryczna; pytanie zadane nie dla uzyskania odpowiedzi, lecz w celu skłonienia odbiorcy do przemyśleń na określony temat, podkreślenia wagi problemu; ewentualnie pytanie, na które odpowiedź jest oczywista.

No z retoryką moje pytanie oczywiście ma mało wspólnego ale ten zwrot : "w celu skłonienia odbiorcy do przemyśleń na określony temat",,, chociaż troszkę się załapałem

Oj polska uszczypliwości.... Panie Benedykcie,,,OK będę uważał nad kolejnymi zwrotami ok, racja
[#15] Re: Tel do Elbox

@Shredder, post #1

Ja u nich byłem osobiście w sklepie około 5 lat temu.

Firma w dzielnicy Zabłocie, dawna przemysłowa strona Krakowa.

Wyszedłem po schodach no i były drzwi do firmy. Zamknięte. Obok dzwonek. Zadzwoniłem, Pan otworzył. Wewnątrz za gablotkami programy na Ami z lat 90, fabrycznie zapakowane, głównie firmy "Twinspark Soft".

Naprawiałem kartę Turbo tam. Cennik ryczałtowy. Zostałem miło potraktowany.

Skasowany zostałem za naprawę karty z prockiem 030 pomimo iż mam 040.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem