[#1] MovieShop
Poszukuję osób pracujących na DraCo i MoveShop-ie 5.2 lub na Amidze z VlabMotion. Tomasz. Mój adres Adanti@interia.pl
[#2] Re: MovieShop

@Adanti, post #1

A gdzie można dostać/kupić MovieShopa w wersji 5.2? Ja działam na MovieShopie 4.8 bo 4.9b7 ma jakiś błąd.
[#3] Re: MovieShop

@kmilota, post #2

Mam MS 5.2, ale nie mam książki kodów.Mam gdzieś adres, gdzie można kupić. Jeśli masz coś ciekawego do MovieShopa, proponuję wymianę.
[#4] Re: MovieShop

@Adanti, post #3

MS 5.2 zrobili z kodowym zabezpieczeniem? Ciekawe. A najciekawszą pozycją do MS to mam zarejestrowanego SceneHandler. Na prawdę warto go kupić. Inne rzeczy to dodatkowe "operators", ale nie wiem czy to działa z 5.2.
[#5] Re: MovieShop

@kmilota, post #4

Mam też trochę dodatkowych operatorów, Monument Designera MS. Używasz komend "macro" w MovieShopie?
[#6] Re: MovieShop

@Adanti, post #5

Makro kilka razy sobie używałem. Jednak nie widzę potrzeby ciągłego jego używania. tylko jakieś tam podstawowe rzeczy. A Monument Designera MS może sobie kiedyś kupię.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem