[#1] Zza Rączke !!!!()!!!! - FAST ATA
Podłączyłem pod primary port gniazdo 3,5 cala dysk twardy baracuda 40 giga a pod secondary cd (12 x ) oraz dysk twardy conner 0,85 gb w szufladzie .... Dobrze czy Nie ?? zmienić coś ?? Leszeksas
[#2] Re: Zza Rączke !!!!()!!!! - FAST ATA

@Leszeksas, post #1

Zastanowiłem sie podłaczyłem jednak pod primary port baracude (z niej stratuje system ) oraz drugi dysk w szufladzie a secondary sam cd rom które bedzie lepsze ??? pierwszy post czy drugi??
[#3] Re: Zza Rączke !!!!()!!!! - FAST ATA

@Leszeksas, post #2

Jak masz FastATĘ, to podobno najlepiej mieć to samo PIO na jednej taśmie. Czyli twardziele na Primary, a CD-ROM na secondary.
[#4] Re: Zza Rączke !!!!()!!!! - FAST ATA

@Kitech, post #3

tak własnie podłaczyłem . Instalacja z dyskietki wyświetla mi komunikat Unable to open your tool 'C:installer'
[#5] Re: Zza Rączke !!!!()!!!! - FAST ATA

@Leszeksas, post #4

Czyli trzeba po prostu wgrać do katalogu C: plik installer (dyskietka install Workbencha 3.1 lub np. ftp://de.aminet.net/pub/aminet/util/misc/Installer-43_3.lha

[#6] Re: Zza Rączke !!!!()!!!! - FAST ATA

@Kitech, post #5

Gdzie jest ten katalog C w Workbenchu ??I gdzie jest ten plik instaler ??
[#7] Re: Zza Rączke !!!!()!!!! - FAST ATA

@Leszeksas, post #6

Jaki masz Workbench? Moja sugestia dotyczy WB3.1 na dyskietkach instalacyjnych, (oczywiście zainstalowanego na twardzielu)!
[#8] Re: Zza Rączke !!!!()!!!! - FAST ATA

@Leszeksas, post #6

Gdzie jest ten katalog C w Workbenchu ??

...no, w Workbenchu
Jak nie widac to z gornej belki wyswietl wszystkie pliki i wtedy zobaczysz wszystkie pliki i katalogi ktore nie maja .info, a najlepiej uzywaj jakiegos filemastera (czyli jakiegos odpowiednika total/win commandera).

I gdzie jest ten plik instaler ??

Kilka postow wyzej, kolega podal ci link :)

PS. Poszukaj na Allegro ksiazki AmigaDOS 3.0 (ewentualnie 2.x).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem