[#31] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@MXK, post #30

Otrzymałem informację, że nowa wersja interfejsu jest gotowa. (Sprawdzona i przetestowana). Opis urządzenia znajduje się w poniższym PDF

LINK

Zapraszam do kupna i życzę dobrej zabawy :)
[#32] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@Bagheera, post #31

Ok, więc... jak można zamówić?
[#33] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@Bagheera, post #31

Jedyne do czego nie podejdzie to A600, bo nie da rady wcisnąć tam tego typu wtyczki.
[#34] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@Bagheera, post #1

Taki jest dobry obsługuje inne kompy jak commodore , atari , amiga , itp.
koszty 10 do 20 euro
link
[#35] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@strim, post #32

Proszę o bezpośredni kontakt z autorem. Mail jest podany w tym PDFie.
[#36] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@rafgc, post #33

Masz na myśli, że wtyczka dość szeroka, bo ma śruby mocujące, a porty w A600 są blisko siebie i nie zmieszczą się dwie wtyczki?
[#37] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@Dorian3d, post #34

Zapewne jest mowa o tym urządzeniu.
[#38] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@Bagheera, post #36

Tak, myszka zrobiona na standardowej wtyczce też nie wejdzie, potrzeba wtyczek wąskoprofilowych jak w oryginale. Ciekawe czy w firmie MATT można kupić takie kable z wtyczką, wtedy można by zrobić małą przejściówkę.
[#39] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@Dorian3d, post #34

Mam taki, udało mi się zdobyć, gdy autor czyli Paul Willingham jeszcze odpowiadał na maila, a ostatnio cisza jakby się zapadł pod ziemię. Podejrzewam, że ten polski interfejs też będzie działać na starych komputerach, ale musi mieć możliwość włączenia trybu jedno lub dwuprzyciskowego, gdyż dodatkowe przyciski fire a dokładniej FIRE3 wykorzystywany w sumie jako szyna danych, będzie powodować problemy np w C64.

Ostatnia aktualizacja: 26.06.2012 22:56:44 przez rafgc
[#40] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@rafgc, post #39

W sprawach technicznych proszę się kontraktować bezpośrednio z Panem Przemkiem.
[#41] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@Bagheera, post #40

No dobra, napisałem mu coś podobnego.
[#42] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@rafgc, post #41

Daj znać jaką dostałeś odp.
[#43] Re: Adapter pada PSX - zbiorowe zamówienie

@BULI, post #42

Ja kupiłem na alledrogo
link
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem