kategoria: Programy
[#1] Szybka podmiana ikonek - czym?
Szukam czegoś na kształt RAWbinfo ale pod WB 3.0. Przekopałem Aminet ale nic ni ma. Głównie zależy mi na szybkiej zamianie ikon poprzez drag&drop... albo na jakiejkolwiek zamianie, bo pod WB 3.0 jest to strasznie upierdliwe. Any ideas?
[#2] Re: Szybka podmiana ikonek - czym?

@_arti, post #1

Odpowiem sobie sam - wbinfo i swazinfo OK
[#3] Re: Szybka podmiana ikonek - czym?

@_arti, post #2

czasem tak lepiej OK

ps po co Ci os 3.0 ?

Ostatnia aktualizacja: 31.03.2012 19:35:49 przez Blendor
[#4] Re: Szybka podmiana ikonek - czym?

@Blendor, post #3

Postanowiłem sobie zostawić Blizzka 4030/50Mhz a 3.0 chodzi, tak czy siak, żwawiej niż 3.9, nawet na 040.
PS: możesz mi sprawdzić, ile twój a 040/25Mhz ma MIPSów (via SysSpeed)?

Ostatnia aktualizacja: 31.03.2012 19:43:11 przez _arti
[#5] Re: Szybka podmiana ikonek - czym?

@_arti, post #4

moze byc sysinfo?
cos musi byc nie tak umnie na 030 latal jak szalony na 040 system biega jak na turbinie

na sysinfo 18080 mipsow

Ostatnia aktualizacja: 31.03.2012 19:53:31 przez Blendor
[#6] Re: Szybka podmiana ikonek - czym?

@Blendor, post #5

To akurat wiem, że będzie ok. 18 mipsów ale SysInfo przekłamuje
[#7] Re: Szybka podmiana ikonek - czym?

@_arti, post #6

ok czekaj sprawdze na syspeed
[#8] Re: Szybka podmiana ikonek - czym?

@Blendor, post #7

sysspeed

18007
6.86
[#9] Re: Szybka podmiana ikonek - czym?

@Blendor, post #8

Wow. No to ta trzydziestka naprawde jest niezła. Mam tu 16,7 mipsa z pamięcia na płycie (A3000). Myśle, że z szybkim RAMem na Zorro, jeszcze z mipsa by dostała.
[#10] Re: Szybka podmiana ikonek - czym?

@_arti, post #9

nie koniecznie raczej chyba nie moze sie myle ale to szybkosc operacji na sekunde i to pomiar tylko procka czestotliwosci taktowania niema nic wspolnego z pamieciami

trzeba przyznac jedno Niemcy bo masz niemiecka karte byli i zawse beda najlepsi:)
najlepsze auta
drogi
gospodorka
i karty turbo Phase5 :)

Ostatnia aktualizacja: 31.03.2012 20:16:36 przez Blendor

Ostatnia aktualizacja: 31.03.2012 20:17:51 przez Blendor
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem