z myszą radiową? Mam Amigę 1200 pod TV, obecnie używam klasycznej amigowej myszy z przedłużaczem ale wygodniejsza byłaby na radio. Wiem jednak że takie przelotki nie działają ze wszystkimi myszami (walczyłem z tym na ST) i stąd pytanie: jaka mysz radiowa pójdzie na tym adapterze?
Na vesalii można kupić interface zakończony usb razem z mysza radiowa mediona. Sprawdź co to za mysza powinna działać. Mało która nowa mysz bezprzewodowa będzie dzialala.
Hej hej! Macie może jakąś listę myszy które działają (niekoniecznie bezprzewodowych)? Chodziłem wczoraj po sklepach czytałem pudełka i nigdzie nie było słówka o wsparciu protokołu PS/2. Niestety, żadna z moich 3 myszy microsoftu nie działa, jedna geniusa też nie, działa tylko A4Tech x750f.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.