[#1] W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32
Tak jak w temacie. W którymś z MA był owy schemat. Grzebie sobie w archiwach i znaleźć nie umiem. Czy ktoś kojarzy numer albo chociaż rok wydania?

Benedykt Dziubałtowski
[#2] Re: W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Mam skany. Jak chcesz to Ci wyśle.
[#3] Re: W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32

@Duracel, post #2

s.48
s.49

Jak znajdziesz chętnego elektronika który to zrobi to daj znać. Ja się do tego zabierałem, ale zrezygnowałem. Mam nawet stację slim którą chciałem zamontować.

Ostatnia aktualizacja: 26.04.2012 19:16:58 przez Duracel
[#4] Re: W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32

@Duracel, post #2

Dzięki za skana. Wyczytałem ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem, że trzeba podczas pracy fdd odłączać cd rom? Nie wiem czy dobrze zarybiłem ten motyw ale jeśli tak to konstrukcja tego mija się z celem....

Ja mam interfejs THOMS wpinany do ekszpejszyn portu cd 32. Ma on dwa złącza Video RGB i właśnie FDD ale FDD nie śmiga. Troolo już to oglądał ale nie udało mu się tego naprawić.

Benedykt Dziubałtowski
[#5] Re: W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32

@Benedykt Dziubałtowski, post #4

Po tym jak sprzedalem SX-32 teraz też przydała by mi się jakaś malutka przystawka do FDD.
[#6] Re: W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32

Gdzieś jest jeszcze inna wersja. Nie wymaga odłączania cd-romu.
Działało to w 100%. Wykonałem i zamontowałem to w kilkunastu cd32.
Może w weekend przeszukam płyte amigowską :)
To były czasy :)
[#7] Re: W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32

@chast, post #6

Poszukaj. Ja tego schematu na bank nie będę wykonywał. Trzeba w nim odłączać Akiko co jest według mnie małym nieporozumieniem.

Benedykt Dziubałtowski
[#8] Re: W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32

Podczas pracy, tzn. w trakcie przeprowadzania modyfikacji. W trakcie użytkowania, trzeba odłączać stację, jeżeli braknie ramu, do uruchomienia gier z cd.
[#9] Re: W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32

@chast, post #6

A nie chcialo by Ci sie po latach wrocic do milych wspomnien i zrobic dla przypomnienia jeszcze dwie plytki? :) Jedna dla Benka druga dla mnie :)))
[#10] Re: W którym MA był schemat jak podłączyć flopa do cd32

@Duracel, post #9

Trzy. Dla mnie też pomysł
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem