[#1] Total Amiga
Czy jest ktoś kto byłby zainteresowany kupnem magazynu Total Amiga. Magazyn drukowany by był w Polsce przez co cena magazynu byłaby o wiele mniejsza. Można by było rozprowadzać magazyn po kraju (to dla osób które nie posiadają konta PayPal) :D

Napiszcie co myślicie o tym pomyśle. Jest to możliwe do zrealizowania (jest drukarnia w Polsce która by się tego podjęła), ale potrzebuję Waszej opinii ewentualnie sugestii. Im więcej chętnych tym lepiej.

[#2] Re: Total Amiga

@TCD, post #1

Ja jestem zainteresowany. Od pewnego czasu kupuję Total Amiga. Ślą mi go z Anglii, po tym gdy kasę bunkruje w kopercie. Bardzo bym się cieszył gdyby magazyn był dostępny wysyłkowo z Polski.

Jaka cena jest przewidywana przy drukowaniu i dystrybucji w naszym kraju?
[#3] Re: Total Amiga

@TCD, post #1

a cena?

[#4] Re: Total Amiga

@mailman, post #2

tego jeszcze nie wiadomo, ale powinna być mniejsza niż cena oryginalna

[#5] Re: Total Amiga

@mailman, post #2

zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, tzn koszta druku itd.

Ostatnia modyfikacja: 09.10.05 23:05
[#6] Re: Total Amiga

@Jarek, post #3

Cena powinna być mniejsza niż 4 funty, ile tego jeszcze nie wiem...

[#7] Re: Total Amiga

@TCD, post #6

Kiedy będzie wiadomo coś bliżej?
Ciekawe czy prenumerata byłaby możliwa?
[#8] Re: Total Amiga

@R-Tea, post #7

Wszystko zależy od zainteresowania

[#9] Re: Total Amiga

@TCD, post #8

Moze jakas ankieta ? albo przedplaty Tobie przeslemy ?

[#10] Re: Total Amiga

@noowy, post #9

Będzie ankieta.
[#11] Re: Total Amiga

@mailman, post #10

Jestem za ale boje sie ze jednak nic z tego nie wyjdzie chyba ze zasieg pisma
jest przewidziany na europe wschodnia.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem