[#1] Sieciówka PCMCIA radiowa Orinoco gold problem
Mam problem z kartâ Orinoco Gold. Przy kaűdej próbie poîâczenia z serwerem zawiesza Mi sië komputer przy wîoűonej karcie. Zawieszenie jest zawsze po wczytaniu pccard.library. Czy ktoô wie jak sobie z tym poradzic? Cardinfo z pakietu cnet widzi kartë bez problemu.

[#2] Re: Sieciówka PCMCIA radiowa Orinoco gold problem

@Olek, post #1

mam pytanie w sprawie kart PCMCIA
czy da sie podlaczyc i znalesc sterowniki do karty 3COM Megahertz 10 Mbps LAN Model 3CCE589ET do amigi 1200 ? a jesli tka to dalo by to samo podlaczyc do amigi 600 HD ?
[#3] Re: Sieciówka PCMCIA radiowa Orinoco gold problem

@adamos22, post #2

Ja nie wiem, sam mam problem.

[#4] Re: Sieciówka PCMCIA radiowa Orinoco gold problem

@Olek, post #3

pewnie ze sie da, sterownik jest dostepny na aminecie 3c589, jednak radze zapoznac sie z liusta kompatybilnosci tego sterownika.
[#5] Re: Sieciówka PCMCIA radiowa Orinoco gold problem

@Olek, post #1

przeczytaj dokladnie instrukcje zawarte w archiwum cnet.device. to powinno rozjasnic sytuacje :>
[#6] Re: Sieciówka PCMCIA radiowa Orinoco gold problem

@Valwit, post #5

Daîem sobie spokój z tâ kartâ, teraz mam D-Link DWL
900 i zwykîâ sieciówkë i wszystko dziaîa bez problemów.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem