[#1] Potrzebuję sprawdzić kość MACH w Apollo 1240
Jak w temacie - najlepiej ktoś z okolic Wrocławia-Świdnicy z kartą Apollo 1240/1260.

Posiadam taką kartę i jest umarta. Wiem że "mały mach" jest sprawny. Niestety na drugiej swojej karcie mam wlutowanego macha "dużego" na stałe, toteż o ile podmianka małego nie była problemem, podmienianie tego większego to już trochę zachodu i ryzyko.

Dlatego jeśli ktoś z okolicy mógłby użyczyć swoje Apollo na chwilkę aby wetknąć do niego mojego MACHa i sprawdzić czy ruszy, byłbym wdzięczny solidny sześciopak.

Oczywiście dojadę o każdej porze dnia i nocy, po uprzednim umówieniu. Powiedzmy, że zasięg obejmuje Wałbrzych, Legnicę, Lubin, Środę Śl., Wrocław, Oleśnicę, Strzelin, Kłodzko i wszystko pomiędzy.
[#2] Re: Potrzebuję sprawdzić kość MACH w Apollo 1240

@altcomputing, post #1

Mam Apollo 1240. Aktualnie jestem w Legnicy i mam tutaj dostęp do tej karty.

Ostatnia aktualizacja: 19.05.2012 11:45:25 przez grxmrx
[#3] Re: Potrzebuję sprawdzić kość MACH w Apollo 1240

@grxmrx, post #2

O widzisz. Odezwę się do Ciebie.
[#4] Re: Potrzebuję sprawdzić kość MACH w Apollo 1240

@altcomputing, post #1

Czy ktoś jeszcze ewentualnie by się znalazł?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem