[#1] Radio z modułami amigowymi
Dr. Bongo znany z założenia świetnego The Sid Station (http://c64radio.com) całkiem niedawno uruchomił kolejny stream poświęcony modułom amigowym, miłego słuchania:

http://c64radio.com/Amigaradio/

Nie wiem czy już ktoś o tym nie wspominał więc w razie powtórki proszę o usunięcie tego tematu.

Ostatnia aktualizacja: 04.06.2012 15:59:11 przez grxmrx
[#2] Re: Radio z modułami amigowymi

@BagoZonde, post #1

Radio ciekawe, brakuje takich, kiedyś radio PPA nadawało podobne przeboje :)

BTW Żeby temat był dostępny musiałem poprawić post - dodać temat i co za tym idzie link.
[#3] Re: Radio z modułami amigowymi

@grxmrx, post #2

Sympatyczne to Fajnie, że są ludzie, którym się po prostu chce coś zrobić.

Serdelki
Des
[#4] Re: Radio z modułami amigowymi

@BagoZonde, post #1

OT, ale jeśli ktoś lubi też chiptunes-owe brzmienia to warto rzucić uchem na stream od Digitally Imported, Tune In! ;)
[#5] Re: Radio z modułami amigowymi

@BagoZonde, post #1

fajne, tylko trochę wkvr*ają krótkie kawałki typu np. tytułowy z Cool Spot - przeleci to z 10 sekund i już koniec -.- Powinni coś zrobić, żeby takie krótkie leciały dłużej.

Ostatnia aktualizacja: 06.06.2012 16:50:30 przez snajper
[#6] Re: Radio z modułami amigowymi

@snajper, post #5

co myślicie o slayradio.org?:P
[#7] Re: Radio z modułami amigowymi

@simka113, post #6

[#8] Re: Radio z modułami amigowymi

@grxmrx, post #2

@grxmrx
Właśnie w sprawie tego problemu technicznego z wątkiem pisałem do recedenta. Ze zmęczenia a co za tym idzie braku czujności ;) zapomniałem dodać tytułu przez co wątek stał się niedostępny - próbowałem zgłosić to w bugtrackerze, ale nie mogłem się zalogować - nie wiem dlaczego login i hasło nie pasowało.

Ostatnia aktualizacja: 08.06.2012 23:19:49 przez BagoZonde
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem